Foodreview: nasi ayam taugeh, fasa 3 shah alam

IMG_8910

First time sampai ke sini, fasa3, puncak alam. Memang setiap kali hantar sister ke uitm puncak alam, kami akan serta merta blurr nak makan kat mana. So, hari ni kami decide untuk makan kat kedai Nasi Ayam Taugeh, fasa 3, puncak alam. Same area with Cafe Veto Castro, hipster cafe katanya. Tapi kami tapau je nachos dia ( macam femes sedap) sebab dia ade 8 menu je pastu we hungry for rice!

Back to the topic, mati-mati ingatkan nama nasi aham taugeh tu macam something to do with chicken and taugeh. Tapi rupanya restaurant ni berkonsepkan studio restaurant/cafe… Agaknye kartunis taugeh yang dalam ujang mase zaman dulu tu kot… Sebab dia ade tulis taugeh studio sdn bhd… So, kami agak camtu la kot kan?

Ade a few menu nasi ayam and alacarte. Tapi masa kami ke sana, menu ala carte takde. So kami makan la nasi ayam je. Kami order nasi ayam biasa, nasi ayam blackpepper & nasi ayam mushroom… Over all untuk makanan, boleh kasik 6/10 je. Okay okay je… Macam takdela rasa nak repeat.. Tapi takde la mengecewakan.

Review:
Food: okay je
Facilities: bagus. Ade toilet, surau & playground for children under 7!
Serve : ok jugak, cepat jugak
Kebersihan : tak boleh bagi taraf cafe. Tapi consider bersih la.

Sekian laporan untuk hari ni.

Tata.

Advertisements

Tags: , , , , , , , , ,

One Response to “Foodreview: nasi ayam taugeh, fasa 3 shah alam”

  1. wanda Says:

    Reblogged this on ~WaNdA'S~.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: